Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buxus

2. 6. 2011 8:58
Tak aniž bych se chtěl této dámy nějak

.. zastávat, tak bych řekl, že její volání po spravedlnosti a využívání soudů nabralo na intenzitě poté, co svou životní dráhu spojila s panem Michalem. Ten je ochoten se soudit kdykoliv, kdekoliv a o cokoliv. Patří do kategorie sudičů, kteří kdysi kvůli jablku spadlému přes plot prosoudili statek i s ponostmi.

0 0
možnosti

flames828

1. 6. 2011 21:40
...

Nula body, Vám i Vondráčkové. Ona je dlouhodobě uplně mimo reálný svět, zaobývat se jí je na stejné úrovni, ještě se stále divím, že tahle zombie bolševického überpopu někoho vzrušuje. Prostě ji ignorujte a je klid. Ale snad jen dvě věci - její ´hity´ se hrají, i ostatních obdobných interpretů (!!!), dokonce v míře větší než úměrné zdravému rozumu. A druhá věc, pokud tvrdí, že její písně zlidověly, pak již tedy nechť jsou lidové a nemá za ně peníze.

0 0
možnosti

Marigold

1. 6. 2011 13:16
Dodatek

Děkuji, mluvíte mi z duše. Jen bych dodal, že Český rozhlas Helenu Vondráčkovou hraje. Nehraje ji pouze první program Českého rozhlasu, tedy Radiožurnál. Stejně jako Karla Gotta, Michala Davida, Dalibora Jandu a další. (Za sebe říkám, že už bylo načase.)

0 0
možnosti

Lady Humussprey

1. 6. 2011 10:38
Vondráčková pochopila, že je ve věku, kdy už

je opravdu rozhlasová zpěvačka. Vzácná to sebekritika. Navíc je to zcela bezpečné a kdyby po ní někdo hodil botu, tak trefí své rádio.

0 0
možnosti

1. 6. 2011 7:16
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

serious

31. 5. 2011 23:27
Dokonalé

R^!!R^!!R^!!

VVV

0 0
možnosti

názorový melírek

1. 6. 2011 0:18
Re: Dokonalé

díky :-) JŠ

0 0
možnosti

certik_bertik

31. 5. 2011 16:46
jde

o negativní reklamu především, se svojí hudbou už to asi Vondráčková nevytrhne bych odhadoval, tak to zkouší takhle.

Dnes píšu na rozhlas já. Chybí mi v jejím vysílání hodnotné skladby skupiny Smrtelná agonie

0 0
možnosti

TarasBulba

31. 5. 2011 13:06
To je holt ta svoboda projevu

Helča má dojem, že ji Tlachecí poškozuje, tak si na to veřejně postěžovala. Vy zase máte dojem, že se k tomu dokážete fundovaně vyjádřit, tak jste napsala tenhle článek. A mně zase příjdete obě k smíchu, a tak to tady do diskuse píšu. No a pokud někoho tenhle můj názor pobouří, tak na něj taky může zareagovat.

0 0
možnosti

názorový melírek

31. 5. 2011 14:45
Re: To je holt ta svoboda projevu

Předpokládám, že Helča takto nebojovala s Tachecí, ale vznesla odpor vůči Rozhlasu samotnému. Mně jsou jak Vondráčková, tak Tachecí stejně odporné, nestraním ani jedné, neposlouchám ani jednu, jakmile zaslechnu jejich hlas, vypínám, přepínám. JŠ

0 0
možnosti

sent

31. 5. 2011 8:49
Co Mařenka Rootrůj?

Šmrnc má dodnes,žádné afery a hlas,kam se hrabe Helenka.Asi ma vic v hlavě než jen džigola s podivnou minulosti a permanetni chutě se zviditelnovat.

0 0
možnosti

názorový melírek

31. 5. 2011 12:33
Re: Co Mařenka Rootrůj?

Mařenka ;-D 

0 0
možnosti

amusia

31. 5. 2011 1:56
Všichni stárneme

 . . . bohužel;-( , ale málokdo takhle blbne.

Já si myslím,že vše zavinil její manžel. Představte si, každý den večer mu Helča hezky od podlahy zazpívala . . . pak se ale pěkně pohádali a mají teď tichou domácnost. A co chudák pan Michal, který bez líbezného zpěvu svého "národního pokladu" není schopen usnout? Zkouší to jako hodně "obyčejných" lidí - pustí si rozhlas. A bum prásk . . . všude furt "čínský lyže" & spol. Kruci, co já s tím? Musím přeci dobře usínat! No co, stejně si o mě všichni myslí, že jsem de*bil, takže nemám co ztratit! No a pak už to šlo jak po másle . . .

Slyšel jsem názor, že Helča často blbne díky svému mužíčkovi. Já si myslím, že to v ní bylo "zakuklené" dosti dlouho, jen prostě díky stáří vše vyplouvá na povrch. Všechno (takřka) můžete transplantovat, jen mozek zatím ne! Ten si pomalinku odumírá...a odumírá...a...

Bůh ti pomáhej, Helčo...cha cha,chi chi,cho cho...

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.