Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

27. 5. 2011 7:11
Když média přestanou někoho dávat

tak musí vyrukovat s nějakou novou peckou nebo musí umřít, aby ho zas načas dávali.

Kterou variantu si vybere Vondráčková?

0 0
možnosti
DN

risco

27. 5. 2011 7:14
Re: Když média přestanou někoho dávat

umřít...umřít...umřít... ;-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

27. 5. 2011 6:51
Helga se dovolává spravedlnosti?

Podle mého názoru by se spravedlnosti měla bát. Rv

0 0
možnosti
SJO

Svoboda je otroctví

27. 5. 2011 6:31
Radiožurnál? Co to je?

To je ta stanice, kde hrají 5×týdně stále stejné "fláky" od Olympiků, Chinasků, Lucky Vondráčkové, Davidů a Kabátů? Ano? Tak s tou jsem se rozloučil asi před rokem a půl. Nevím co se od té doby v programové skladbě ČRo1 změnilo - předpokládám, že nic. Každopádně, (viděno tehdejším prismatem) by tehdy HV byla perlou mezi zbytkem osádky hitmakerů a jejich hitů. Ale jak se říká, "mezi slepými jednooký králem". Ops. Zapomněl jsem na Péťu Koláře. Ten do toho souhvězdí otrapů patří taky.

Helenky je mi líto. Bývala to slušná holka, později paní. Dnes to mohla být slušná a vážená dáma v letech (jako např. Marie Rottrová), ale díky okolnostem je zbytku národa spíše pro smích.

0 0
možnosti
R

Roman36a

27. 5. 2011 6:54
Re: Radiožurnál? Co to je?

Bývala to slušná holka? 8-o A kdy? Z repertoáru HV se mi líbí snad jen dvě písničky. Sladké mámení a Lásko má, já stůňu..... A pokud jde o převzaté písničky: A ty se ptáš co já, Dvě malá křídla..... sorry. Mám ale raději originál. Kor v době kdy se u nás desky se "západními" umělci nesměly prodávat a ani rádio je nehrálo mě silně vadilo, když nám zasloužilá umělkyně tyto hity interpretovala aby jsme z toho taky něco měli. Fuj.

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

27. 5. 2011 6:30
Dotaz

čím byl manžel pí Vondráčkové předtím , než se stal manželem pí Vondráčkové? Nechci provokovat, ale tam, kde jsem dlouho pobývala, se taro informace nedostala. Je to právník, ekonom nebo co ?

0 0
možnosti
JZ

Switch2

27. 5. 2011 7:24
Re: Dotaz

Předtím byl podvodníkem, resp. majitelem jeho vinou zkrachovalé letecké společnosti..

0 0
možnosti
Č

český_vesničan

27. 5. 2011 6:06
..myslím....že....

..blbnout by se mělo vždy jen do určité meze....a také i tento případ potvrzuje mou teorii....že....věk s rozumem...nemá vůbec nic společného.....:-P

0 0
možnosti
SV

starej_vul

27. 5. 2011 5:24
:-) ... Michal

Neví někdo, zda kriminálník Michal už poplatil všechny ty dluhy, nebo na ně teprve střádá?

0 0
možnosti
B

BobSenklar

27. 5. 2011 0:10
To je ta,

co ještě jezdila na brontosaurech ?

0 0
možnosti
ZZM

Zmuda, zelený mozek

27. 5. 2011 0:25
Re: To je ta,

U nás se říká: ta ještě nosila bílý paruky.

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

26. 5. 2011 23:43
Příspěvek

Uživatel "falm" si naprosto získal mou pozornost: jak si může někdo takový dovolit Vás tak nevybíravým způsobem kritizovat a ještě používat takové argumenty? Co vy, pane falm, vlastně víte o muzice, o showbyznysu, rádiích a podobně? Kdyby jste opravdu byl tak znalý a mohl si dovolit takové komentáře, tak by jste moc dobře věděl, že její kariéra byla a je založená na kradených hitech od zahraničních interpretů ! Dále: odkud paní Šimonová ví, že posluchači nechcou slyšet H.V? Ano, má výsledky průzkumů a to konkrétně přímo těch, které si rádia nechaly udělat. Bylo to popsané v samotném článku na konci. Třešničkou je samozřejmě téměř 10 000 kliknutí na mini-anketu "Připadá vám, že ČR zařazuje do svého vysílání málo skladeb H.V?" zde: http://kultura.idnes.cz/vondrackova-v-rozhlase-me-zakazala-tacheci-ta-se-obvineni-smeje-pv7-/hudba.aspx?c=A110526_130728_hudba_jaz ;-) ...

0 0
možnosti
JK

Jakub Kunčický

26. 5. 2011 23:47
Re: Příspěvek

... a na konec bych ještě rád dodal: paní Šimonové určitě nevadí, že si někdo nějakým způsobem vydělává, spíš si dle mého názoru takových lidí bude cenit. Stejně jako já si cením těch, kteří kritizují správným způsobem a ne způsobem: "Co do toho mluvíš, když tomu nerozumíš." Každý máme právo na vlastní názor, máme právo jej prezentovat a máme právo o něm diskutovat. Máme cizí názory respektovat. Jinak se omlouvám, že jsem do Vás tak vletěl. Přeji hezký den.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

26. 5. 2011 22:36
co takto?

vyhlásit paní Vondráčkovou "Národní kulturní památkou" s patřičnou tabulkou

0 0
možnosti
PK

dolch

26. 5. 2011 23:30
Re: co takto?

Já bych ji vyhlásil "památným stromem", taky označeným tabulkou :-)

0 0
možnosti
MF

falm

26. 5. 2011 22:19
Vy jste matadorka čeho?

Vždycky se říkávalo: ševče, drž se svého kopyta.

Nepochybuji o tom, že rozumíte "dírkované matematice" jak říkávála babička v Takové normální rodince, ale pokud chcete hodnotit média, jejich jednání s nimi a jejich vztah k interpretům a posluchačům, které takmile nazýváte "plebs" (sebe - tedy Vás - zřejmě nevyjímaje), raději se věnujte vnoučatům.

Vadím vám, že umělci chtějí vydělávat svojí uměleckou činností? Vožínku, proto to přeci dělají! To je jako by Vám někdo vyčítal, že jste se věnovala IT a ještě k tomu odborně publikovala.

Asi největším vaším omylem je věta: "Jestliže si tedy plebs nežádá hlas Heleny Vondráčkové, bylo by pro jakékoliv médium kontraproduktivní tento hlas nabízet." - JAK TO VÍTE? Vy jste dělala nějaké průzkumy nebo se s nimi seznámila? Víte vůbec něco o tom, co vše ovlivňuje to, že nakonec posluchači (pardon - plebs) uslyší toho či onoho zpěváka? ...

0 0
možnosti
SZTLD

slezte z toho lustru donalde

26. 5. 2011 22:27
Re: Vy jste matadorka čeho?

a JÉ JÉ...máme návštěvu.Pan Michal nás přišel poučovat Tak to bude další žaloba.Nebo možná více žalob. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.