Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

26. 5. 2012 23:57
Paní Šimůnková mluví asi z cesty,

protože tento případ nemůže poškodit jejich práci v začleňování cikánů, jelikož se nic takového za ty šílené miliardy neděje. Jediné co vidíme je, že bohatnou ti, co se mají na té práci podílet.Většina těch, co by se měli integrovat jsou stále negramotní, nepracují a o vzdělání není řeč. Kvůli jednomu nebo dvěma smyšleným útokům je takový povyk ? A co kdyby se raději řešily ty četné útoky cikánů na majoritu??????? Co kdyby naše vláda a politici přestala vyčleňovat a zvýhodňovat jednu menšinu a to zrovna tu, která nám působí jen problémy, nic pro společnost nepřináší a ostatní menšiny naprosto přehlíží.!!! To my, majorita toho máme dost.

5 0
možnosti
P

pěnice

27. 5. 2012 0:04
Re: Paní Šimůnková mluví asi z cesty,

ona není na správném místě už jen proto,že mluví jen za jednu skupinu. Lidská práva jsou snad pro nás pro všechny a tady to už vypadá, že práva jsou jen pro cikány  a o na ostatní zbyly povinnosti. My mlčíme a živíme je, zatímco oni jen vymáhají.

5 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

26. 5. 2012 22:55
Ta ženská - Šimůnková - tej je všechno jedno, nic neví

;-Oa když se jí někdo něco zeptá - blábolí.  Je to jasné: Hlavně si na tom teplém fleku nahřívat mindu co nejdéle, co na tom, že výsledky mojí práce jsou záporné ;-€;-€;-O

9 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

26. 5. 2012 22:13
Asi se všichni rozumní lidé shodnou, že ve vysokých funkcích

mají být lidé v oboru vzdělaní. Jaké vzdělání by měl však mít takový všecikánský zástupce ve vládě? Pro mě je jediná možnost, že by si vzal příklad z Eskymo Welzla, náklaďák by mu složil odpadový materiál z bouračky domu, někde v cikánské osadě na Slovensku a on by budoval svůj slum a sžíval se s místním etnikem. Myslím tím celkově. Od sexuálních praktik, přes kuchyni, až návštěvy na sociálce. Jen takový může říct, "JÁ JSEM ROMOLOG". No a světu by nezbylo, než mu věřit. Co z těchto podmínek splňuje Šimůnková??? Nic a basta.

2 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

26. 5. 2012 21:30
odpověď je jasná - není

Šimůnková je jen dalším zbytečným ouřadou placeným z našich daní ..... aniž by její práce měla nějaké pozitivní výsledky !

11 0
možnosti
PP

harrypavel

26. 5. 2012 21:29
Dle mého názoru

je p.Šimůnková typickým příkladem nesmyslného rozhazování peněz této vlády. Byla by zadarmo drahá a České Republice dělá medvědí službu.

10 0
možnosti
X

xychteen

26. 5. 2012 20:50
Proboha, nepište o té zbytečné lejdy...

...ještě jí zvýšíte karmu.

1 0
možnosti

kdo toho více nakecá

26. 5. 2012 21:26
Re: Proboha, nepište o té zbytečné lejdy...

nojo, máte recht, chce to zasklít ji jako nulu na pět desetinných míst: 0,00000 JŠ

1 0
možnosti
V

villík

26. 5. 2012 20:25
Není. Vy to víte, já to vím.... a je nám to prd platný...

;-(

11 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.