Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Petr-liska

23. 5. 2012 19:27
omyl

Vašimi články,kde jste ani trochu nepochybovala o cikánském útočníkovi v Břeclavi,jste se poněkud zdiskreditovala. Nic se neděje.Patříte k většině národa,která má ve všem jasno dříve,než policie.Hezký den

2 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

23. 5. 2012 21:31
Re: omyl

Aha. Takže paní se  zdiskreditovala jen a protože v dané době NEBYLA  vševědoucí ? To je mi logika  jak   hustilka  v povinné výbavě tanku, kdyby náhodou píchnul pásy.

0 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

23. 5. 2012 18:21
Re: hm

Preslere, nevím, jestli to pochopí můj pes a přestane na ně štěkat. Jinak dík za info, už to vím, mám to přímo z jednání. JŠ

3 0
možnosti
Z

Zdena-Danuše

23. 5. 2012 17:38
neřešitelná situace

Paní Šimonová, dle mého názoru je tato situace za daného stavu neřešitelná. Pokud bude stát držet ochranou ruku nad touto menšinou, tak se nic nezmění. Byli by sami proti sobě, aby šli bouchat kačky za 15 tis. hrubého, když na dávkách, za ležení na gauči, dostanou mnohem více. Proč by se snažili učit ve škole, když stačí od 15 let, každý rok porodit dítě a máte vystaráno. Pokud se naštvaní lidé ozvou, tak stát použije nepřiměřené represe, takže se bojí zasáhnout i samotní policisté. A k těm předsudkům. Často jsou to charakteristické znaky nějaké skupiny. Řekne-li se např. vulgární, sto-kilová ženština, s cigaretou v puse a 6 rozeřvanými dětmi, tak se vám nevybaví Japonka.

8 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

23. 5. 2012 18:19
Re: neřešitelná situace

je to tak, JŠ

0 0
možnosti
O

OliveraKatarina

23. 5. 2012 17:30
Jste chytrá dáma !

Proto Vás rád Vás čtu.:-)VR^

2 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

23. 5. 2012 18:20
Re: Jste chytrá dáma !

dík, JŠ

0 0
možnosti
LH

lahab

23. 5. 2012 15:52
Ale fuj!

Takhle si plácat pravdu přes pysky. To z Vás multikulti-ethno-byznismani nebudou mít radost. Ono to snad podle Vašeho článku vypadá, že snad mají češi s cikány špatné zkušenosti. To ale není pravda. Většina má negativní zkušenost pouze zprostředkovaně a nebo jako nepravdivé obvinění cikánů. Já jsem toho zářný příklad. Okraden jsem byl za svůj život 2x (peněženka a kolo), přepaden 3x. Nebudete tomu věřit, ale ani jednou to neudělali asiati, arabové, černoši, slováci, češi ale dokonce ani marťani. Ale vždy a jen... (moudrý čtenář doplní sám). Můžeme si za to sami, protože je diskriminujeme příliš nízkými dávkami a navíc jim podsouváme méněcennost vypisováním dotací pouze pro cikány. Že to není pravda? A co třeba totační titul pro rómské studenty středních škol a učilišť. Proč se o ně nemohou přihlásit třeba vietnamci, kteří v ČR mají podstatně kratší působení? Kdyby nějaký ministr vypsal dotaci pro etnické čechy, tak ho budou vláčet médii, v EU o něm vyjde filipika a nakonec ho oběsí.

2 0
možnosti
SP

ArmandDuval

23. 5. 2012 15:46
Dobře, souhlasím, ale

sbírat karmu na Romském tématu je podstatně jednodušší než-li navrhovat skutečná a nerasistická řešení této otázky. Možná mi unikl některý z Vašich článku, kde navrhujete konstruktivní a komplexní řešení, pokud mi ho někdo připomene, pak budu rád. Protože těch článku s Romem v nadpise máte už opravdu mnoho a konkretní návrh by určitě nebyl od věci.

S úctou k Vašim dobře formulovaným myšlenkám,

Sergej

1 0
možnosti
TS

Sir_Samuel_Elanius

23. 5. 2012 15:48
Re: Dobře, souhlasím, ale

8-o řešení čeho? kdo s nima má problém? kdo se má změnit a řešit to, když né oni? řešením je nulová tolerance od nás.

3 0
možnosti
PV

Pytlík

23. 5. 2012 15:45
Já v podoných případech říkám...

Já v podobných případech říkám: Praotec Čech, když viděl někoho s tatarskými rysy, tasil. Nebyl rasista, ale díky tomu tady jsme. Kdyby netasil, nebyli bychom.

4 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.