Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

7. 5. 2012 0:35
Vrata jsou v čudu, policie k ničemu

a byrokracie si nedá pokoj.

Požehnání dnešní doby.

Karma!;-)R^

1 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

7. 5. 2012 0:38
Re: Vrata jsou v čudu, policie k ničemu

R^jsme se se synem nasmáli, JŠ

0 0
možnosti
JK

josef knor

6. 5. 2012 20:11
JE to JEDNODUCHÉ a PROSTÉ

Nechci vychvalovat Ameriku, ani zdejší systém. Byla tady krize, která se v posledních dnech přesouvá do výrazně lepších čísel, možná je to tím, že tady ti nahoře vědí jak tu ekonomiku opět rozhýbat. Zhruba před 4 roky bylo zde statísíce opuštěných domů, kde lidí přestali zkrátka splácet hypotéky a z domů odešli za výhodnějšími splátkami. Hned během pár dnů, vláda zavedla "geniální" a podrobnou evidenci ve všech sběrnách, zastavárnách apod. Udělali to aby nedocházelo k rabování, drancování, kradení, či jak se v Čechách říká sběru odložených a nepoužívaných věcí. Zrovna v té době jsem chtěl prodat starou sekačku a v zastavárně si mé ID nejen podrobně zaevidovali, ale i vyfotili mne osobně i se sekačkou. Fotka putovala na příslušný úřad, kde pokud by někdo nahlásil, že postráda sekačku, tak se statčilo podívat jen do složky fotek SEKAČKA jestli tá má není třeba jeho. [>-]

20 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

6. 5. 2012 19:56
Já zas musím jako kolovrátek opakovat,

že by sice bylo moc hezké všechny nepřizpůsobivé, kteří se potulují kolem našich obydlí a "sbírají" kovový šrot, vystřílet, ale je to bohužel nereálné. Právo stojí proti takové "bohulibé" činnosti a i kdyby se blogeři upsali, diskutéři udiskutovali a veřejnost napsala sto a jednu petici, tak stejně budou platit zákony, které hovoří o tom, co je nutná obrana, co ublížení na zdraví, co pokus vraždy a co vražda. A jejich změna je nereálná.

Docela by stálo za to, si takové věci nastudovat. A člověk ani nemusí číst nezáživné zákony, postačí sledovat jak je jaká kauza vyhodnocena a jaký je za ní trest.

3 0
možnosti
JK

josef knor

6. 5. 2012 20:14
Re: Já zas musím jako kolovrátek opakovat,

PŘESNĚ ! Vůbec by jsme nemuseli číst takové články kdyby vláda a systém v zemi takovým to věcem předcházel. Jak to řeší v USA jsem napsal v příspěvku výše. Je to JEDNODUCHÉ a PROSTÉ

6 0
možnosti
MK

absurdian

6. 5. 2012 19:54
práce naší policie

je mimo všechny komentáře - to by napadlo i největšího blbce, objet sběrny a v nich musí být zápis včetně občanky, ale to by nesměli být nadnesení a líní ;-O

10 0
možnosti
JK

korado

6. 5. 2012 21:49
Re: práce naší policie

Jenže to by musel ten chlap v té sběrně psát. On občanku vyžaduje jenom u sběru o kterém si jistý, že nepochází z krádeže. Pokud mu tam dotáhnou sběr, který je na první pohled ukradenej, tak občanku nepožaduje. Kradený sběr vykoupí za směšnou cenu a pak jej urychleně zahrabe mezi ostatní hromadu vykoupeného sběru a pak se baví tím, jak policisté prolézají sběrnu a nic nemohou najít.

6 0
možnosti
MR

.Muharib.

6. 5. 2012 19:50
Doufám že vás se sousedem nenapadla nějaká blbost

Myslete na to, že zdraví a život těch lupičů mají daleko vyšší hodnotu než vaše orezlá vrata nebo nějaká pokuta!!

3 0
možnosti
G

Gotrong

6. 5. 2012 19:57
Re: Doufám že vás se sousedem nenapadla nějaká blbost

Jakou hodnotu má život škodné v revíru hajného?? Odstřelovou... Stejnou má i škodná mezi lidmi. Peace

9 0
možnosti
1

111

6. 5. 2012 19:48
Dřevěná

Doporučuji vrata dřevěná,z ateplená polystyrenem, zevnitř pobitá plechem , na dřevo na topení je s tím moc práce.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

7. 5. 2012 0:12
Re: Dřevěná

to zas dostane flastr od hasičů, ne? :-/

1 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

6. 5. 2012 18:59
Jeden by čekal,

že naši pomahači a ochranitelé obejdou sběrny, zjistí, kde se nalézají ukradená garážova vrata, majitele sběrny před odesláním do koncentračního tábora důsledně vyslechnou za účelem zjištění pachatelů krádeže a s těmi následně udělají krátký proces. Nebo že bych si to spletl s dobou, kdy jsme statečně trpěli pod knutou cizáků, nemuseli se po nocích bát chodit přes ztemnělé parky a tyhle věci vyřešili místní četníci? Kruci, a kde je teda ten pokrok? Že by tohle byl ten pokrok 8-o?

17 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

6. 5. 2012 19:27
Re: Jeden by čekal,

Je celkem smutnou pravdou, že v době protektorátu bylo v Čechách nejbezpečněji. Normální zloději se báli a cikáni byli v lágrech. Ale to nezpochybňují ani historici. Zrovna nedávno to bylo řečeno v nějakém dokumentu v televizi.

10 0
možnosti
F

FiS95

6. 5. 2012 18:50
Aha. Takže zastřelit někoho kvůli vratům je OK (souhlasím),

ale zabíjet přisluhovače totalitního režimu, který de facto ukradl každému občanu celý jeho život, je vražda?

1 0
možnosti
PK

Ccecil

6. 5. 2012 18:55
OK je nekrást cizí vrata

jasný?

7 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

6. 5. 2012 18:46
Cikáni dnes již nepovažují to,

že k vám vlezou na pozemek a něco seberou za krádež ale za zcela normální sběr věcí, které si mohou beztrestně vzít. Ale pokud je pravda, že toho zloděje zastřelil před hranicí pozemku, udělal chybu. Měl počkat, až vejdou dovnitř a tu loupeživou bandu postřílet celou. Alespoň by nemohli dál lhát.

Ale líbí se, mi, jak se kauza vyvíjí. Zase přibude pár lidí, u kterých vznikne na cikány averze a třeba to dají najevo ve volbách. Pak jednou třeba projde zákon, jako platil za první republiky o osobách štítících se práce. Jen to chce houšť a větší kapky. Ale věřím, že se to etnobyznismenů a multikulti pomatencům podaří.

22 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

6. 5. 2012 23:31
Re: Cikáni dnes již nepovažují to,

Je to jeste horsi. Kdyz je nekdo pri kradezi vyrusi tak cikani povazuji za normalni toho opovazlivce uskrtit nebo ukopat k smrti. Ten kluk z Breclavi neni vyjimkou, jen se dostal jako jeden z mala do novin.

0 0
možnosti
B

bofums

6. 5. 2012 18:44
Paní Šimonová!

Věřím, že jste si nová garážová vrata pořídila  z hliníku! Kdo se má s tím železným krámem

tahat. Za hliník dávají  ve sběrně víc;-O Jinak s Vámi souhlasím a karmičkujiR^

Jenom se ještě zeptám :" Jak jsme daleko s naším " kámošem " Ferkem? Ozve se ještě ?

7 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.