Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino.

10. 12. 2011 2:56
napsal: (mimochodem za protektorátu nás zdejší vláda uznával

a pak pokracuje o klero-fasiticke KDU-CSL organizaci, neprotireci si to? Dale pak pokracuje: "A co se týče našich zvyků, na usekávání rukou", zapomel na kamenovani zen8-o pohrbivani zaziva a sexualni zneuzivani v detstvi....chlubi se, ze v muslimskych zemich je pokrok...elektricka auta...ha ha ha, to spis podojim velblouda, nez mne nechaji VSUDE ridit auto, kdyz jsem zena...dale pak pise: " i vlastní zbraně vyrobit dokážou (jen pro efekt, Pákistán má 200 jaderných hlavic, Írán doufám brzy přibude"...dela se mi zle pri pomysleni, ze takovi "lide" mohou zit v normalni spolecnosti beztrestne. Nemuzete s tim neco udelat?

5 0
možnosti
C

Camino.

10. 12. 2011 3:25
Re: napsal: (mimochodem za protektorátu nás zdejší vláda uznával

"uzavření brány idžtihádu (nebudu vysvětlovat, o co se jedná). Stejnou chybu už podruhé neuděláme ????

2 0
možnosti
Č

český_vesničan

9. 12. 2011 21:45
..pravil velbloudů pasák....Abdul Hasan Hasák......

4 0
možnosti
JD

stagger

9. 12. 2011 20:37
ALE TO VYSVĚTLIL...

nebejt islámu, tak jsme vlastně v .... a přitom to jsou právě islámští fanatici, kteří měli pomalu celý svět u nohou, znalosti antiky, indie i číny k dispozici a jak s tím naložili...asi proto je dodnes muslimský arab nejfrustrovanější člověk světa. Vždyť islám přinesl co?? korán, nenávist, pár architektonických prvků a to všeRv

4 0
možnosti
SS

albertan_bear

9. 12. 2011 20:53
Re: ALE TO VYSVĚTLIL...

Ty vynalezy meli u nohou v dobe kdy islam nebyl konsolidovany ... v okamziku, kdy se jim ho podarilo zkonsolidovat tak vse zrusil a znicil ... "Vyspelost" muslimskych zemi muzeme dnes videt ...Rv

3 0
možnosti
T

Tarqeq

9. 12. 2011 20:04
Nevím

...nakolik je fér porovnávat násilí ve svatých knihách - v Bibli sice Bůh nezřídka někoho zabije, ale potom, co zemře jeho syn, se jeho podstata údajně spojí se Všemohoucím (ve Svatou trojici, myslím? Moje teologie je taková pokulhávající) se z něj stává ten laskavý Bůh, který je vyznávaný nyní.

Máme tu někoho zběhlejšího, kdo by případně poopravil?

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

9. 12. 2011 20:22
Re: Nevím

Porovnejme si zivoty a skutky tvurcu dvou nejvetsich nabozenskych smeru - Jezise a Mohammeda ...:-P

3 0
možnosti
AK

akuhtr

9. 12. 2011 19:45
Vymíráme?

Lidský druh je přemnožen, nevymíráme! Populace v ČR klesá do přijatelných mezí! Problém je že zaostalé národy (to velká část arabů skutečně je, pokud se podíváme na jejich technologickou úroveň) se dále množí jako králíci a lezou nám sem kde je nepotřebujeme a ani nechceme

4 0
možnosti
C

Camino.

10. 12. 2011 3:37
Re: Vymíráme?

Nevsiml jste si, ze pise o elektrickych autech????? Ale zeny nekde nesmi ridit, zaplat panbuh, s mrizkami na ocich musi videt jako mouchy, pristaly by zrejme v kazdem exkrementu.

1 0
možnosti
ML

Niktor

9. 12. 2011 19:43
Předčasné zobecnění

Vážená blogerko, nepřipadá vám trochu absurdní a neférové plodit velkoústé zobecňující rozsudky nějaké (v tomto případě náboženské) skupiny na základě výroků jednotlivců, přičemž jeden z nich se vyjádřil pouze po e-mailu a každý, kdo se na internetu pohybuje dýl jak týden jistě ví, jakou úroveň většinou takové internetové reakce mívají...

Kdyby se nějaký muslim držel vašich zásad, mohl by třeba se stejným patosem vynadat vše islamoskeptikům na základě vyjadřování a jednání pana Kusáka, který tu svého času měl blog (dokud mu ho pro opakované mravní přečiny nezrušili). Připomínám, že v jednom ze svých příspěvků přetiskl i text jistého neonacistického spolku, kde se psalo něco jako (volně parafrázuji): "Jako ideální řešení pro západní civilizaci se jeví jaderné zpopelnění velké části muslimských zemí". Nechápu jak je možné, že v tomto případě zůstal Jurčík zalezlý a ani vy jste nás neoblažila žádnou ráznou reakcí...

1 0
možnosti
ML

Niktor

9. 12. 2011 19:46
Re: Předčasné zobecnění

Mimo to bych rád připomněl, že citovaná pasáž, která vám a Jurčíkovi na zmíněném projevu tolik vadí, není "kazatelovou" invencí, ale citací jednoho z islámských náboženských textů. Že je hrozivé, že v náboženských spisech vůbec takové výroky jsou? Možná ano. Ale má-li to být důvod k zakázání příslušné náboženské obce, pak by musel následovat i zákaz náboženských organizací Židů i křesťanům, neb jejich svaté knihy též obsahují podobně násilné pasáže, ne-li ještě násilnější.

1 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

9. 12. 2011 19:39
Tten Ahmed Vám to dal, paní Šimonová !

co Vy na to, co teď budete dělat ?

0 0
možnosti
T

Tarqeq

9. 12. 2011 19:30
Jen by mě zajímalo

...mně osobně přijde na islámu velmi sympatické, že podněcuje lidi ke vzdělání, ale nalijme si čistého... džusu, nejspíš - kolik z těch vysokoškolsky vzdělaných praktikantů islámu nestudovalo islámské právo, jehož znalost je v našich poměrech poměrně k ničemu? Já myslím, že to s tou úžasnou vzdělaností nebude tak horké.

1 0
možnosti
SS

Sergeant survived

9. 12. 2011 19:44
Re: Jen by mě zajímalo

Proč džusu....klidně nalijte víno anebo i něco tvrdšího. Oni se muslimové upejpat nebudou

1 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

9. 12. 2011 19:19
.....

Autor píše, že jistý Arab věděl mnohem dříve než Galileo, že Země je kulatá. Neškodilo by, aby si prostudoval dějiny vědění. O tom, že Země je kulatá, se skutečně vědělo již dávno před Galileem. O tom se vědělo již ve starém Egyptě. Spor se nevedl o kulatost nebo nekulatost Země, nýbrž o to, zda je středem vesmíru.

1 0
možnosti
T

Tarqeq

9. 12. 2011 19:26
Re: .....

Dokonce jistý astronom na dvoře Čingischána předčil Koperníka o několik set let... východní astronomové a matematici, to byla teprv třída, kam se na s muslimy kolikrát hrabeme.

1 0
možnosti
SS

Sergeant survived

9. 12. 2011 19:19
Překlad?

Jsme lepší než vy, špinavá česká verbeži a budeme si dělat, co se nám zachce.Rv

4 0
možnosti
T

Tarqeq

9. 12. 2011 19:23
Re: Překlad?

S tím překladem bych nesouhlasil... naučte se chápat, že když se s Vámi někdo hádá, nemusí si o Vás myslet, že jste idiot.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.