Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Bouše

11. 12. 2011 10:21
Lépe ten trouba sebe a celou muslimskou komunitu

zviditelnit nemohl. :-P

8 0
možnosti
C

Camino.

11. 12. 2011 19:50
Re: Lépe ten trouba sebe a celou muslimskou komunitu

Tak nejak, Bouse....budeme je vitat a mit jeste vice radi;-ORvRv

2 0
možnosti
JM

ESTEHASY

11. 12. 2011 1:38
smutné

Když pominu fakt, že místní náladu přirovnává k odsunu němců, k čemuž se vzhledem k mému věku (nízký, nezažil jsem to, znám jen ze školy) vyjadřovat nehodlám.

Ale fakt, podle kterého lze usuzovat že autor není tím zač se vydává je fakt, že každý kdo má aspoň základní vzdělání ví, že 100 MILIARD lidí tato planeta uživit nemůže, ani kdybi se i oceány a hory změnily v ta nejúrodnější pole.

Ekologická únosnost planety je nějakých 9-9,5 miliardy lidí, poté je jisté (vzhledem k dnešním technologiím výroby potravin) že se sistém zhroutí a bude trvat docela dlouho než nastane nová ekologická stabilita. (slovem dlouho by mělo být rozuměno nějaká ta tisícovka let zahrnující hlavně snížení stavů lidí)

Jen mimochodem, tadyto se již zřejmě v minulosti i stalo, jedna z možných příčin maivního vymírání druhů.

Dinosauři nevymřeli jen jednou, jak si dnes většina lidí myslí, ale etap masivního vymírání bylo cca 7 až 9. A meteoryt za to vždy nemohl.

5 0
možnosti
OK-F

Otto Katz - feldkurat

25. 12. 2011 12:57
Re: smutné

A ještě navíc, když ti co vyznávají korán nepracovali, nepracují a pracovat nebudou....Což je jedna třetina lidstva žijící z lupu ;-€

Zdroje došly a my se jednou musíme začít bránit! A Žužu Manuel a Káťa Aštounovna a ostatní protobolševičtí antisemité a antikřesťané se můžou třeba ....obrátit naruby [>-];-O

0 0
možnosti
A

Ahmedinho

10. 12. 2011 22:39
Několik vět

Pro všechny - internetových diskusí jsem se doposud nezúčastnil a nijak s tím do budoucna začínat nehodlám. Vím, že jsou ponejvíce místem pro vyjadřování zakomplexovaných a slabomyslných lidí.

Pro Camino - Kriminální policie by se měla naopak zabývat spíše lidmi s islamofobními představami, zdejší autorky nevyjímaje. To co jsem napsal, není vůbec nic v porovnání s vyjadřováním značné části české veřejnosti vůči přistěhovalcům nejrůznějších barev a odstínů. Nemůžete se tedy divit, že jak se do lesa volá... To by museli prošetřovat přednostně desítky jiných lidí v této "diskuzi". Pamukka jsem četl, a mnoho dalších autorů. Ayan Hirsi Ali je jenom zakomplexovaná osoba, stejně jako Gert Wilders a jemu podobní burani. O elektřině jsem nic nepsal, čtěte pořádně. Pouze v Saúdské Arábii nemohou ženy řídit auto.

Volební právo žen: v Ázerbájdžánu (1919) dříve než v USA, v Íránu (1963) a Afghánistánu (1965) dříve než ve Švýcarsku (1971).

1 0
možnosti
N

Naive_observer

11. 12. 2011 1:04
Re: Několik vět

Ayaan Hirsi Ali je hrdinka, která bojuje proti ženské obřízce a nuceným sňatkům, přestože nad ní visí rozsudek smrti (který vydal jeden z tvých milených bratříčků ve víře - nejspíš byl taky nějako uraženej tím kafírským útiskem).

Jestli máte pocit, že islámský fanatismus a radikalismus je pouze reakcí na "islamofobii" české společnosti, tak pochybuju silně o vašem duševním zdraví. Větrovec prohlašuje, že za urážku Proroka je smrt proto, že se češi dívají na muslimky v hidžábu skrz prsty? A že demokracie a rovnost lidí je nesmysl, to jste si vymysleli jenom proto, že vás tu nemáme rádi, což? A v pražské a brněnské mešitě se hlásá kamenování jako reakce na co?

12 0
možnosti
C

Camino.

10. 12. 2011 20:21
Brante se, jeste je cas a moznost, zde je z Kanady

A father accused of the “honour killings” of four family

members – including his three teenage daughters – was recorded on police

wiretaps saying he was “happy” they were dead and that he would “do the

same again”, a Canadian court has heard.

1 0
možnosti
C

Camino.

10. 12. 2011 20:22
Re: Brante se, jeste je cas a moznost, zde je z Kanady

Mohammad Shafia, 58, his second wife Tooba Mahommad Yahya, 41, and

their son Hamed, 20, are on trial for the first-degree murder of Zainab

Shafia, 19, Sahar Shafia, 17, Geeti Shafia, 13, and his first wife Rona

Amir Mohammad, 50, in 2009.

1 0
možnosti
MG

MianG

10. 12. 2011 16:29
Nějak zvlášť

jsem si jich nevšímal.Ale po tom jeho -odkopání- z nich nemám dobrý pocit. MG

2 0
možnosti
EP

Aqua

10. 12. 2011 14:45
A pak se slimáci divěj, že je Evropa nesnáší

Jen pokračujte v podobně "liberálních" projevech a budete stále milovanější. Pokud jste skutečně takoví spasitelé světa, co přinášejí mír (ovšem až poté, co povraždili všechny, co měli o míru poněkud jinou představu) a všichni ostatní jsou taková žumpa, jak píšete, pak si svoje obohacení strčte na to samé místo, o kterém píšete a se svým zachraňováním světa před vším neislamistickým si laskavě nedělejte škodu. Zdravím od vepřového steaku a sklenky vína ;-))

6 0
možnosti
CAS

cara al sol

10. 12. 2011 19:30
Re: Když muslimky přizabijí bělošku, je za to podmínka

S islámem ten útok nic společného neměl. Dřívě hrdý Albion si vpustil do země kdejaký póvl a teď mu ještě nadržuje. Když jsem byl loni v Londýně, v Evening Standardu psali o partě mladých černochů, kteří jen tak z plezíru zmláili dědu, který šel s vnučkou z mešity. Děda upadnul hlavou na obrubník a byl tuhý. Jasně, muslimové tam taky dělají bugr, sice jinak, ale ano. Nicméně problém není v islámu, Británie je nemocná a může si za to sama.

1 0
možnosti
I

il1948

10. 12. 2011 11:59
Ako

je vidno z hysterickej odpovede toho fanatika a nebezpečného antisemitu, robíte dobrú prácu !!! R^

4 0
možnosti
CAS

cara al sol

10. 12. 2011 12:10
Re: Ako

Možná by bylo dobré se zamyslet nad tím, zda nemá v něčem pravdu. My Evropané jsme se přestali zabývat důležitými věcmi a věnujeme se hromadění krámů a dělání dluhů. Svým způsobem se od muslimů máme čemu učit. Ne, naše civilizace není méně hodnotná, než ta jejich, ale my jsme se jí z velké části vzdali. Snad to tak ale ten muslim i myslel.

1 0
možnosti

publicenemy

10. 12. 2011 10:56
Problém není...

...ani Islám samotný, jako spíše to, že muslimská civilizace, pokud se to tak dá nazvat, svého vrcholu dosáhla ve středověku (viz. například Cordóbský chalífát). Dnes žije drtivá většina muslimů v rozvojových zemích, má velmi nízké vzdělání a rozhled, tudíž je živnou půdou fanatismu.

Co se týče otázky Židů a arabských Palestinců, tato otázka je zcela jasná. Židé dokázali vytvořit nejsilnější státní uskupení v regionu, mnohem silnější, než tradiční regionální státy (Egypt, Jordánsko, Sýrie). Oproti tomu arabští Palestinci, kteří jsou vlastně jen regionální národnostní směskou bez nějaké historické spojitosti, nebyli schopni za celou dobu vytvořit ani zdánlivě fungující společnost, která by byla schopna vytvořit "národní" stát. Nemají fungující vládnoucí infrastrukturu, chybí jim vzdělání, peníze, inteligentní a schopní lidé, a v poslední době i podpora Ligy, která sevpomalu přelévá na stranu Izraelců s vidinou zásahu proti Íránu.

4 0
možnosti
PH

kostej_

10. 12. 2011 10:28
jestli tohle nepsal radikál

tak je to horší, než jsem si myslel...

3 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.