Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Azreael

10. 8. 2011 11:06
To si delate legraci?

Vy uz si asi s tema Vasema clankama delate snad srandu, ne? Ocividne problematice vubec nerozumite, absolutne nemate poneti o soucasnych problemech komunity ale neustale pisete nejake clanky o homosexualech, kde je ponizuje a shazujete. Chtel bych napsat, ze je i ztrapnujete, nicmene ztrapnujete akorat tak sama sebe, DAMO.

3 0
možnosti
K

Kozel_

10. 8. 2011 10:54
Pamatuji na určité homosexuální chování

Je to před mnoha lety, jako student matfyzu na chmelové brigádě jsem jednou v té vesnici přišel k ohradě plné telat - mladých býků. Skákali po sobě, cílem bylo docílit styku, jak bylo patrno z jejich penisů v pracovním stavu. Jenže u těch zvířat nešlo o odchylku, spíš šlo o nezvládnutý pud. Pokud by tam měly nějaké jalovice, skákaly by zcela určitě na ně. Pes někdy dokáže skákat i na členy rodiny, vč. ejakulace na kalhoty pána. Chování plynoucí opět z toho, že nemá normální možnost, aby šel k feně.

Je ale divné odůvodňovat perverzní chování lidí tím, že se tak chová i dobytek či psi. U opic je zas velmi rozšířená masturbace - ani zde z toho neplyne, že u lidí by to bylo ušlechtilé chování, když to dělají ti opičáci. Zvířata dělají i jiné věci medvědi typicky zabíjejí medvědicím mláďata, aby ta se chtěla pářit. Lvi zas lvici zabijí její lvíčata, pokud je má od jiného lva, který už není vůdcem smečky. Chtějí se pářit sami nebo mít svá mláďata. Ani se nelze učit z toho, jak se zvířata

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.