Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

averius

23. 12. 2010 12:02
Eknomický rozbor je jasný - bude jen více mrtvých.

Nějak mi v těch vinících, mimo ředitelů nemocnic, chybí Paroubek a zejména Paroubková. Nechtělo by se zamyslet ještě hlouběji a napsat ten článek znovu lépe a nejméně dvojnásobně dlouhý.

Přičemž ta druhá část by mohla být třeba o Paroubkové a nebo polární záři.

Zkuste to znovu a lépe, teto Jano.

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

23. 12. 2010 12:01
trochu soudnosti

madam ! Můj pokus o zaběhnutí 100m pod deset vteřin by skončil stejně komicky jako Váš pokus o takovou kvazianalýzu ...

Radši si příště dejte v cukrárně s kámoškama větrníka a vyměňte si zkušenosti,jak se pletou ponožky ....

0 0
možnosti
S

sůva

23. 12. 2010 11:52
To je veledílo.....

A paní co v té přechodné době ? Nové lékaře budete mít za 10 let po maturitě, přeskupení nemocnic potrvá léta- kdo by dojížděl do Brna třeba z jižní Moravy aby tam dělal za 25 tisíc ? A hlavně co s nemocnými po tu " přechodnou" dobu - to jako nebudou ženy rodit koncem pánevním,nebudou slepáky,infarkty,bouračky ? Když nebude v nemocnici aneszesiolog, tak můžete se svou "ekonomickou reformou zdravotnictví" uspávat ppřed operací ukolébavkou.....Pokud lékaři odejdou třeba jen na 4 týdny nastane takový mazec, že si to nikdo nedovede představit.........

0 0
možnosti

klávesnice ejč pí

23. 12. 2010 12:02
Re: To je veledílo.....

Lékaři ze soukromé sféry už nabídli svoje síly pro případ, že by je nemocnice potřebovaly. Nevím sice o zádném anesteziologovi v soukromé sféře, ale na stav ohrožení obyvatelstva platí jisté scénáře. A tohle znáte: Kdo s čím zachází, s tím také schází?

0 0
možnosti
ML

marlow

23. 12. 2010 11:39
hm

Ja si myslim ze reditele nemocnic a pojistoven a vubec klicovi lide "u pramene" nehospodari se sverenymi prostredku uplne hospodarne a spravedlive ke svym podrizenym. A spolehaji pritom na hippokratovu prisahu a prostou lidskost a soucit zdravotniku kteri neopusti lidi v ohrozeni zdravi ci zivota kvuli sve vyplate. Je to od nich nechutny hyenismus a je nacase aby si uvedomili ze vsechno ma sve meze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.