Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Atomike

13. 5. 2012 0:17
Co se týče realizace stavby, má autorka samozřejmě pravdu

a jako člověk, kterej se na podobnejch stavbách občas pohybuje, bych jí mohl říct věci, nad kterými by žasla. Ale řešit, jestli někdo vozí kolečko s dlažbou u zkolaudovanýho domu v pantoflích a bez helmy, to už jen hledala, do čeho by ještě píchla. Ten problém je daleko zásadnější, než řešit takový hlouposti. A z hlediska stavebního zákona nejde o stavbu do chvíle, než úřad projedná a povolí realizaci oprav. Do tý doby je to i u toho dělníka s kolečkem stejná práce, jako když někdo doma veze trávu od sekačky na kompost. Doufám, že si autorka na takovou práci taky bere helmu, upnuté montérky, pracovní rukavice příslušné třídy, ochranné brýle a holinky s kovovou špičkou.

0 0
možnosti

Kidkid

13. 5. 2012 4:44
Re: Co se týče realizace stavby, má autorka samozřejmě pravdu

Nevím jak Vy, ale já i doma dodržuji zásady bezpečnosti práce. Ostatně nakopnutý palec u nohy bolí daleko víc než ten chvilkový pobyt v pevných botách. A že se tohoto přístupu autorka všimla se nedivím, protože to vrhá světlo na firmu co provizorní opravu dělala. Jestliže její pracovníci jsou vybaveni jak na pláž, tak jak asi bude vypadat jejich další práce?

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.