Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Harry_sportsman

21. 4. 2012 23:29
Nic nového pod sluncem

- paní Šimonová vládu moc nemusí (soudě dle jejích předchozích článků), ale ČSSD ji zřejmě trvale budí ze sna. Mohla by si podat ruku s modrosoudruhem Komárkem z MFD a některými dalšími. ;-)

2 0
možnosti

Lady Humussprey

21. 4. 2012 17:47
Tak jsem si řekla."Juknu na utrpení pravičáků na iDnes".

Mám takové své vyvolené a zvláště povedené blogery. Tady jsem na svém místě. Autorka se chlubí pod svou podobiznou svým technickým vzděláním. Dobrá, tak ji doplním to vzdělání, aby ho neměla jen na papíru a něco pochopila z praxe. Už jste něco slyšela o mixování zvuku? S tím se dají dělat "čáry-máry". Tady to bylo velice prostinké a podvod odhalí každý člověk, který někdy na mikrofon zpíval. Odboráři mluvili na dynamický mikrofon. Ten má jedinou nevýhodu, že se do něj musí zpívat, nebo zpívat dost z blízka. Výhodou je, že aparatura nechytá zpětnou vazbu(nepíská) a zpěvákův, či konferencierův hlas je srozumitelný a čistý. Aby hlas odboráře a zvuk té vuvuzely v davu byl tak stejně intenzivní, je u něj nemožné. Jediné vysvětlení je, že zvukař televize, jako jejich typický dareba a podlézák, ty dva zvuky směšoval, aby to působilo komicky. Holubičko, buď jsi technicky pologramotná, nebo ti ta záhada je jasné a darebnosti zvukaře zneužíváš ve prospěch modrejch.

3 0
možnosti

pátý ze tří mušketýrů

21. 4. 2012 17:24
Je to špatné.

Bohužel z velké části máte pravdu. Vypadá to, že ČSSD skutečně prospala čas na skutečnou analýzu příčin a řešení současného stavu veřejných financí.   Zřejmě by v tom po převzetí vlády bruslili naprosto stejně jako Nečasova vláda. To by ovšem byl konec s demokracií v této zemi. Lidé by ztratili důvěru v klasické strany a stále víc by se prosazovali různí populisté a nacionalisté. Nedávno jsem se pod článkem na blogu ptal pana Humla na tohle vše. Také jsem se ho ptal zda si strana uvědomuje nebezpečí, které hrozí a zda se tam tedy pilně pracuje na tom, jak situaci řešit. Odpověděl, že on si to uvědomuje a jinak mě odkázal na nic neříkající stránky strany na Webu. Takže jsem z toho nabyl dojmu, že ČSSD poklidně pospává a žádná řešení nemá.

2 0
možnosti

ortles

21. 4. 2012 17:32
Re: Je to špatné.

Pánbůh nás ochraňuj.

I kdyby jejich kydy mysleli vážně, tak od lidí co nikdy nepracovali a šli rovnou do politiky rozumy nechci.Navíc ty kecy a úšklebky člověka s brýlemi v hodnotě dobrého auta o tom, jak pracuje pro chudé.Ještě horší demagog je Diensbier.To už je Zdenda lepší.A i ten Filip není tak odpudivý.

1 0
možnosti

vmt

21. 4. 2012 17:15
Než vláda těchto trgédů.to radši ať

pan Kalousek spolkne všechny Bártovy návnady v naději, že se

bude tetelit blahem v pozici ministra financí stále chudšího státu. To

raději pan Schwarzenberg překousne pachuť z jednání se všemi véčkaři,

jen aby mohl budovat svoje mezinárodní pozice.

0 0
možnosti

vmt

21. 4. 2012 17:16
pokračování

To raději pan Nečas omdlí

ve stoje, jen aby nemusel přiznat, že nevládne ani své straně, ani ve

vládě, a pouze vláčen událostmi oddaluje svůj odchod do co

nejvzdálenější budoucnosti.

Varováním před tím, co by mohlo přijít, byly dnešní osoby a jejich  proslovy na VN

0 0
možnosti

golem3

21. 4. 2012 16:37
pan Sobotka vypadá a jedná jako produkt NWO

.

1 0
možnosti

ortles

21. 4. 2012 16:37
Sobotka se naučil,

že se musí ironicky zasmát, když mluví o něčem co mu přijde od jiných hloupé.

Je to panák absolutně nesympaticky se projevující.To snad Paroubek se dal poslouchat líp, pominu-li obsah.

1 0
možnosti

vmt

21. 4. 2012 17:19
Re: Sobotka se naučil,

Onehdy jsem přemýšlela, který dobrák mu toto poradil. Úsměšek hodný retarda z ústavu. Nechybí v žádném jeho kolovrátkovém proslovu, ve kterém vše opakuje nejméně 3x asi pro své méně chápavé voličstvo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.