Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJB

To je bomba

8. 4. 2012 1:44
Mašínové byli sprostí vrazi,

až patologičtí, a žádám už konečně všechny, aby přestali míchat názor na Mašíny s názorem na komunismus.

Vůbec totiž není pravda, že neschvalovat činy Mašínů znamená schvalovat komunismus.

2 0
možnosti
VK

kral

4. 4. 2012 15:42
pravda pravda

neco zde bylo smazano takze mi v pocitaci nastal chaos. Timto se chci omluvit kubovi1234. Pozde jsem zjistil ze jeho reakce patrila nekomu jinemu.

1 0
možnosti
K

kuba1234

4. 4. 2012 15:44
Re: pravda pravda

V pohodě, zrovna jsem odkliknul vysvětlení:-)

2 0
možnosti
JV

omalovánka

4. 4. 2012 10:14
Slušnost kontra vulgarita

Jsou lidé, kteří se vyjadřují slušně i když mají jiný názor. Bohužel jsou ale takoví, kteří se, pokud není podle nich, snižují ke sprostým útokům a vulgaritám. A že je takových lidí nemálo i mezi špičkami naší politické scény a ani nemusí mluvit, stačí pouze jejich gesta. Možná jsou tito elitní jedinci pro někoho vzorem, možná se někomu stala křivda a neumí se s tím vyrovnat jinak než osočováním a napadáním jiných lidí, ale já si myslím, že nejvíce ho ovlivní prostředí, v jakém vyrůstá a žije. Ty, kteří mají ke své nenávisti a poté i sprostému napadání důvod, mohu politovat, ale myslím si, že by se měli přinejmenším nad sebou zamyslet, pokud to ještě dovedou;-D. Ohlasy těch, kteří Vám dávají za pravdu Vás určitě potěší a názory těch, kteří s Vámi nesouhlasí berte jako výzvu.

8 0
možnosti
AS

viveka

4. 4. 2012 10:20
Re: Slušnost kontra vulgarita

Naprosto souhlasím. Když se pak někdo jako paní Šimonová sníží k tak sprostému a vulgárnímu útoku jako jsou tyto její dva články o paní Mašínové, tímto počinem jakoukoliv šanci na slušnou diskuzi pohřbí hned v zárodku. Jediná odpověď slušného člověka totiž může být pouze ruční.

8 0
možnosti
IJ

bojovnik2

4. 4. 2012 8:17
Jste obdivuhodná, silná a statečná,

slušní a čestní lidé Vám drží palce v konfliktu s takovou narušenou, primitivní zběří, která nemá zábrany napsat ženě takové hnusoty. Pravice opět ukazuje svoji duchovní velikost a úroveň.

6 0
možnosti
MP

Vrah

4. 4. 2012 8:51
Re: Jste obdivuhodná, silná a statečná,

Pravice ukazuje? Tímto paušálním odsudkem akorát tak vy sám ukazujete svoji zaslepenost, hloupost. Rv

6 0
možnosti
Y

Yarda.

4. 4. 2012 6:30
Tady máte taky bojovníky proti komunismu.

http://kolin.pres.cz/?page=clanek&rok=2012&idc=469

a blíží se výročí jejich hrdinského činu.

Neměli by taky od pana Vondry dostat nějakou medajli?

5 0
možnosti
N

novačka

4. 4. 2012 8:08
Re: Tady máte taky bojovníky proti komunismu.

Bude-li se pokračovat v trendu vyznamenávání sadistických vrahů, i to se může stát. Strašné. Smutné a strašné ...

5 0
možnosti
VK

kral

4. 4. 2012 0:03
Aby bylo jasno vsem

Zasadne nesouhlasim a nebudu souhlasit s pani Simonovou a proc to jsem jasne vyjadril. Jsem rad, ze se tu nasli lide, kteri podobny nesouhlas vyjadrili a vyjadrili i rozhorceni nad tim, jak byl tento i predchozi clanek napsan. Presto se musim distancovat od vulgarnich utoku na autorku tohoto clanku. Jsem si jisty ze tyto utoky nepatri do civilizovane diskuse a ve finale slouzi jen tem, kteri odpurce toho co pani Simonova napsala, oznacuji za primitivy. Prestoze jsem uz vyjadril svou nechut se k tematu bratru Josefa a Ctirada Masinu vracet, v dohledne dobe to udelam a pokusim se presentovat svuj pohled na vec. V teto diskusi uz pokracovat nebudu protoze si myslim ze vse uz bylo receno a u osobnich utoku nemusim byt.

7 0
možnosti
C

Camino.

4. 4. 2012 4:27
Re: Aby bylo jasno vsem

Je hezke, ze se distancujete, pane Kral...tahle osoba si skutecne nezaslouzi zadneho zastani, kdyz se podivate dolu do diskuse, mela nezdrave zazemi, vyrustala v rodine, za kterou my ostatni bysme se stydeli, tvrdi o sobe v profilu krome jineho, ze je pedagog, je mi lito mladych lidi, kterym muze vnutit sve nezdrave, nemocne mysleni....zanecha za sebou pouze neprijemny pach. Lze a podvadi na blogu, klika si na ctivost i karmy 8 nicky....muzete nekoho takoveho nazvat kolegyni?:-(Rv

7 0
možnosti
G

Gwendolyn!

3. 4. 2012 19:41
???? O chorem mozku koho?

"Pan Smejkal a kolega blogger Václav Král dělají PR rodině Mašínů, sám pan Smejkal o tom na moji adresu napsal:"

..

To myslite vazne? Masinove potrebuji nejake PR? Vzdyt jsou tak neslavne proslaveni jiz nejaky ten patek. Pan Kral pouze polemizoval s nazorem vasim, kde stavite Z. Masinovou na stejnou uroven jako Breivika, coz je nesmysl.

1. PR neni napsat clanek o necem, kdyz napisu clanek o napr. Eve Decastelo, jak se z pornoherecky stala moderatorka, neni to PR, ale muj nazor v clanku na blogu

2. Masinova neni Breivik, Breivik vrazdil, Masinova je sestra vrahu, nevidite ten rozdil?

9 0
možnosti

ja-sim

3. 4. 2012 20:10
Re: ???? O chorem mozku koho?

Breivik i Mašínová razí názor, který někteří lidé rádi slyší, že totiž příslušníky nějaké politické strany či lidi jiného smýšlení je třeba vraždit. V tom jsou oba stejní, v této sociopatické a společnosti škodlivé myšlence. Přečtěte si ten článek, kde ta osoba říká, že komunisty-teroristy je třeba vraždit. A neplácejte nesmysly o tom, dko kolik lidí zavraždil, když o tom článek vlbec nebyl. Demagogie - to je vaše zbraň, že?

6 0
možnosti
B

bofums

3. 4. 2012 17:25
Posledních pět hodin

jsem nemohl sledovat internet- po přečtení diskusních příspěvků na článek paní  Š. mohu pouze

konstatovat, že komunista zůstane komunistou. Osobně se většinou nepodílel na zločinech , byl a je

však stoupencem ideologie, jejímž zločinům se v dějinách vyrovná pouze nacismus! Proto mezi tyto

zločinecké systémy patří rovnítko a milovníci obou by se měli přít hlavně mezi sebou.  Škoda, že o

"lidumilnosti " kom. nemohou  napsat jejich oběti- ony miliony povražděných! Že se nestydíte!!!!

13 0
možnosti
JP

JaromírP.

3. 4. 2012 17:54
Re: Posledních pět hodin

Povyprávějte nám něco o lidumilnosti našich demokratických režimů během první světové války,  Francouzů v Indočíně, Američanů ve Vietnamu, Iráku, NATO v Lybii atd. Máte prostor, příkladů je daleko více...

9 0
možnosti
OU

3. 4. 2012 16:40
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
PKP

Profesor Kikina Parker

3. 4. 2012 16:41
Re: Kdybych měl jako autorka Šimonová podobnou rodinnou historii

Tento Glum (JŠ) už mi nestojí ani za odplivnutí. R^

5 0
možnosti
VK

kral

3. 4. 2012 16:25
Paní Šimonová lže

když píše, že dělám bratrům Mašínovým PR.  Oni totiž žádné PR nepotřebují. Mimoto, moje minulá reakce se týkala jejích sestry, paní Zdeny Mašínové a sprostého srovnání s masovým vrahem. Já nemám chuť dělat této autorce reklamu a rozšiřovat diskusi pod jejími fantasmagoriemi. Já se jen divím,  že nikdo odpovědný si nevšiml v minulém blogu zjevné urážky na cti, které se paní Šimonová dopustila když dala rovnítko mezi masového vraha, na jehož rukách je krev desítek nevínných mladých lidí a sestru bratrů Mašínů, která se provinila pouze tím, že svobodně vyjádřila svůj názor, k čemuž ji dává ústava právo. Za to že tento názor vyjádřila a že stojí na straně svých bratrů, je srovnávána s vrahem, extrémistou a nacistou. Jak je možné že to nikomu nevadí?

12 0
možnosti
MP

Vrah

3. 4. 2012 16:32
Re: Paní Šimonová lže

Nikomu? Mně to vadí. To srovnání je opravdu k pomilování; až jeden hledá kýbl a zvracecí smajlík.

7 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.