Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DixiD

9. 2. 2012 10:12
Copak jste provedla?

Asi jste musela udělat něco opravdu zlého, že i přes největší čtenost vašeho příspěvku jste byla sundána a váš bolg zastrčen někam do propadliště blogů...

Je zvláštní, že zmizely všechny články o zločinech exekutorské mafie v jeden den. Zmizelo vše i z ostatních servrů...Že by jste i vy uhodila hřebíček na hlavičku?

Dnes je hezký článek o advokátské lobby na Centrum.cz.....

Pište....nenechte se odradit nenávistnými příspěvky!R^

0 0
možnosti

turbosurf

9. 2. 2012 12:14
Re: Copak jste provedla?

Díky za podporu. Nezmizelo - dejte hledat v Zaujalo vás dříve za dva týdny podle čtenosti nebo karmy (ne karmy2) - je to mezi prvními třemi články. Krom toho na tento článek odkazuje server k213.cz a zveřejnil ho Czechfreepress.cz. Nezapadlo to, což mě těší. JŠ

0 0
možnosti

advokat2010

7. 2. 2012 1:36
Přál bych Vám, aby Vám někdo dlužil hodně peněz,

přál bych Vám poznat tu bezmoc, třeba matek samoživitelek, kterým přes všechny rozsudky fotři neplatí alimenty, přál bych Vám vidět slzy těch věřitelů, kteřá třeba na týden půjčili známému všechny svoje úspory vyhráli soud, a kde je mu konec..  Hovoříte o věcech o nichž nemáte ani základní představu.. házíte pojmy, jejichž smysl jste líná si najít byť na internetu a přisuzujete jim naparosto jiný obsah.. Je to jednoduché "zanadávat si".. najít si toho "nepřítele".. a jak je to snadné. .když to tak dělají všichni.. ti politici, zločinci, gauneři.. exekutoři.. přesně takoví lidé křičeli..."pověste Miladu Horákovou.." dokonce sepisovali petice za její smrt a tisíce podepsalo.. bylo třeba ji zabít.. nepřítele lidu.. agentku kapitalismu... přesně takoví lidé, jako jste Vy.. kterým stačí nabulíkovat nesmysly o světě, kterému nerozumí.. a hned jim ochotně sednou na lep.. Kolik znáte exekutorů, kolik znáte osobně exek spisů, jaké máte osobní zkušenosti.. kromě trapných novinářských fabulací ?

2 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

7. 2. 2012 9:48
Re: Přál bych Vám, aby Vám někdo dlužil hodně peněz,

slova ministra Pospíšila jsou novinářské fabulace? a do úst si vidíte, když tohle říkáte? JŠ

1 0
možnosti

nenovak

6. 2. 2012 13:55
Paní autorko, příště nám napište nějaké pojednání

například o transplantaci srdce. Myslím si, že sebevědomá jste na to dost. Skoro si ale myslím, že si své hlouposti vůbec nejste vědoma.

3 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

6. 2. 2012 14:36
Re: Paní autorko, příště nám napište nějaké pojednání

Když vám ten článek připadá tak mimo mísu, proč tedy skáčete jako čert z krabice a neoslněn kloudnou myšlenou kopete do autorky? ;-D

2 0
možnosti

advokat2010

6. 2. 2012 10:57
Vážená paní, Váš příspěvek je snůška blábolů a lží

Váš zákl. problém je, že a) čerpáte info z novin polopravd a lží věříte jim a vydáváte je za pravdu b) nerozumíte právu... když se spoji a) + b) je z toho "mafie" A) pletete si promlčení a prekluzi, promlčením pohledávka nezaniká  B) Platebí rozkaz nelze doručit fikcí C) pohledávky DPmimo osob hlášených na "ohlašovně" a nezletilců,se prodávají za 100% ceny D) 800% zisk je kontrukce novinářů, jsou to jen čísla na papíru nikoliv reálné peníze, z lidí co mají 20 exekucí nedostanete do jejich smrti nic,tj žalovat je=čistá ztráta tj 85%-90% portfolia DP=čistá ztráta,z toho zbytku tak 50% je na delší dobu.Co se týká "zázračmého" sw, není levný, musíte mít strukt. data jako vstup,která ne všichni veřitelé mají při ručním zadávání,je pak  kauza cca 45 min práce,což je při pouhém 10-15% vymožitelnosti problém.tj.ink.firma platí věřit zpravidla 100% (dp dostane uhraz všechny pokuty-v jiné verzi dostane max 10-15% a ne zdarma!),stát dostane 100% soud.popl,sw firma dostane zapl za každé podání.

3 0
možnosti

Andrea1

6. 2. 2012 11:19
Re: Vážená paní, Váš příspěvek je snůška blábolů a lží

...že by advokat2010 byl sám velký Podkonický?Rv

1 0
možnosti

Emiliano Zapata

5. 2. 2012 20:42
A co takhle platit svoje dluhy?

To by nepomohlo? Nadáváte na politiky, ale plno lidí jak tady hledím, má problémy s morálkou zrovna tak.

2 0
možnosti

Andy.cz

5. 2. 2012 20:49
Re: A co takhle platit svoje dluhy?

taky kradeš nebo seš jenom tak blbej???

6 0
možnosti

684718671168

5. 2. 2012 13:52
neuvěřitelné...

Tenhle článek mě zpočátku zaujal svým odvážným názvem, ale jak jsem se postupně prokousával textem nevěřil jsem vlastním očím. To snad není ani pravda, co všechno paní autorka nevymyslí. Takhle to dopadne, když inženýrka s pedagogickým doplňkem píše o něčem, co vůbec nechápe...Rv

Vážená paní Šimůnková, vaše zcestné úvahy o tom, jak funguje promlčená pohledávka, nebo soudní řízení svědčí o vaší neznalosti práva. Prosím než začnete psát další svůj blog, pořádně si nastudujte problematiku. Vy nemáte ponětí, co znamená promlčená pohledávka, jak funguje civilní proces a platební rozkazy, doručování předvolání, a proboha - to mě dorazilo - nepřítomnosti žalobce u soudního řízení by snad vedlo k rozhodnutí v jeho prospěch? To snad jen žertujete... Byla jste někdy u takového jednání, prosím vás?

(pokračování)

4 0
možnosti

687416541867849

5. 2. 2012 14:00
Re: neuvěřitelné...

pokračování:

Já ano, jsem právníkem v advokátní kanceláři, která vymáhá pohledávky m.j. i dopravního podniku nebo pojišťoven.

Je pravdou, že náklady jsou často vysoké oproti původní pohledávce (1000Kč pohledávka + 8500 náklady) ale to je přece důsledkem neochoty dlužníka celou tu dobu svůj REÁLNÝ DLUH ZAPLATIT. Dlužníci zpravidla nejen že neplatí, ale ignorují NĚKOLIK výzev dlouhou dobu, defacto okrádají věřitele. Je pak skutečně nemorální, když se věřitel obrátí na právníka a vymahače a exekutora?

Nebo snad podle vás by se dluh neměl platit? Copak si myslíte, že veškerá administrativa a RIZIKO pohledávky nic nestojí? Píšete, že existují softwary pro generování EPR - zatím jsem se v praxi s ničím takovým nesetkal - veškeré EPR musíme dělat ručně, stojí to peníze, lidi, čas, důkladnou práci a pak jednání u soudu, kde se ještě se soudcem natahujeme, jestli náklady vůbec přizná. A znáte nejnovější judikaturu ÚS o odměně advokátů? Od března se chystá změna paušální odměny.

3 0
možnosti

802

4. 2. 2012 16:03
Ono podstata věci je tady v jednom

komu že se to tady dali pravomoce daleko větší než má kriminální policie při vyšetřování vraždy. ?Reálně si stačí uvědomit kdo to jsou právníci a s jakými tak ideály se to chodí studovat ta práva, to je skutečně výběr toho morálně a mravně nejpokleslejšího co ve společnosti je.

A potom když se těmhle lidem s mravním profilem estébáka dají pravomoce jako estébákovi tak se to holt chová jako estébák a normální občan musí potom jen zkonstatovat že tady řádí legálně a beztrestně zcela normální zločinecké organizuace, protože jim to parlamentní termiti zřejmě s mozkovou nedostatečností takto na nátlak právní mafie odhlasovali. ;-€

3 0
možnosti

DixiD

4. 2. 2012 15:38
Exekutor má v současnosti větší pravomoci než Policie ČR !!!

http://www.petice24.com/petice_za_zruseni_soukromych_exekutoru

2 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

4. 2. 2012 15:52
Re: Exekutor má v současnosti větší pravomoci než Policie ČR !!!

Můžete ten odkaz šoupnout i na http://www.czechfreepress.cz/vase-free-zona/jak-funguje-exekutorska-mafie.html ?

Dík, JŠ

0 0
možnosti

Gotrong

4. 2. 2012 12:17
Nevyhnutelné

Vznik exekutorské mafie u nás byl nevyhnutelný, vždyť ho předpovídal už William Shakespeare v Kupci Benátském :-))

0 0
možnosti

Artemy

4. 2. 2012 1:37
Nenávidím

Nenávidím, když někdo píše o něčem, čemu vůbec nerozumí... Rv (A to mi hrozila exekuce nejednou...)

4 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.