Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

giftig

20. 11. 2011 9:16
Jen to ne

Představa průchozího bytu s dítětem a odrážedlem nad hlavou je něco šíleného.

0 0
možnosti
LB

julie k.

20. 11. 2011 8:38
Nesouhlasím

Ráda si vás přečtu, ale tentokrát s vámi nesouhlasím. Jako dítě jsem zažila obě varianty - velkou kuchyni a svůj vlastní pokojík se světlým nábytkem u rodičů a babiččinu starosvětskou kuchyni. Obě varianty měly své přednosti i zápory. Doma jsem mamince pomáhala při vaření od tří let, ale také jsem byla vděčná za soukromí vlastního pokoje, kde byl potřebný klid na knížku nebo na snění. U babičky ve dvou místnostech soukromí neexistovalo, s ní se chodilo drát peří, do lesa nebo pracovat na zahradě. Nábytek měl ostré hrany,  kamna bývala  rozpálená doběla  a největší nebezpečí pro dítě představovaly obrovské hrnce s vařící vodou na kamnech. Největší atrakcí byl starý houpací kůň, na kterém se vyřádily všechny děti v rodině, ale žádný úraz si nevybavuji. Bílý nábytek, který se vám tak nelíbí, jde lehce otřít a udržet v čistotě, s křesílky a stolkem jde pracovat jako se stavebnicí,jzáleží jen na fantazii dítěte. Jednou může být obchodem, jindy vlakem...  Ta kritika je myslím zbytečná.

0 0
možnosti
ZH

Zani

19. 11. 2011 21:47
Naprostý souhlas

Nebylo nad kuchyni u babičky, jenom tam se daly koulet kuličky po spárách mezi prkny v podlaze, taky se tam dobře stavěli kostky. A hlavně jeden mohl celý dopoledne ochutnávat z toho co se zrovna vařilo.

I když musím říct, že některé ty pokojíky z kritizovaného článku se mi velmi líbí. Ale není v nich ta babča.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.