Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strycek-Joe s.r.o.

29. 10. 2011 21:00
Ten smrad je prostě všude

kde bydlí lidé

0 0
možnosti

kuča

29. 10. 2011 19:16
Také jsem to nad ránem viděl..............

:-) ........spousta cizích slov, parlamentní hatmatilka, mluvil a mluvil.....celá řeč ztrácela smysl. Všechno do ztracena ! /Co byste také chtěli od vzdělaného ministra za ty prachy............? Jen slova, slova...... R^R^R^

0 0
možnosti

Miflonides

29. 10. 2011 18:21
U zadku

Pan Kocourek není ministrem životního prostředí, nicméně dávám karmu.

Mám už něco zkušenosti s ministry ŽP a že se mi za ta léta něco střídali! Nemluvě o jejich náměstcích, kteří jsou nejspíš placeni, (a zdá se že po čertech dobře placeni) za to že vykládají pochybení ministerstva jako zjevné nepochybení. Za co jsou placeni ministři MŽ, to mi věru není dodnes jasné.

Ale stejně, to vám tedy povím, za tohleto být dobře placen (a brát k tomu pohádkové odměny, o PŘÍPADNÝCH úplatcích ani nemluvě), to tedy musí být dobrý džob. 

Ministři se střídají, jejich prioritami je vždy čisté životní prostřecí (jak také jinak), plis k tomu, jako by se domluvili - čisté ovzduší. No tak pokračujte, ministerští. Ministerští co je vám lidské zdraví (jak humorně a nevulgárně říkávám) u zadku.

0 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

29. 10. 2011 18:34
Re: U zadku

nojo - díky, čtyřnásobná chyba, uff, JŠ

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.