Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

7. 10. 2011 15:45
V normálním demokratickém......

:-).......systému by měli všichni čtyři být v teplácích za katrem!!! A ejhle oni europoslanci a šéfové VZP !

0 0
možnosti
K

Kimmy

7. 10. 2011 15:08
A zase se nic nestane

Projekt el. zdravotnich knizek mel vyborny potencial, je to vyzkouseny koncept, ktery v jinych zemich funguje. To, jak katastrofalne dopadl v CR potvrzuje bud naprostou neschopnost nebo ucel... vzhledem k prodeji akcii firme, ktera je tajemnejsi nez hrad v Karpatech, se priklanim k vasemu nazoru...

Co je ale na cele veci nejsmutnejsi je fakt, ze nekdo si dal praci to vystarat, vytahnout to na verejnost, ukazat lidem, o jakou spinavost jde - a zas z toho nic nebude. Panove to nejak okecaji, za par tydnu se na to zapomene a dotycni si pripisou miliony na konta...

Ministr Heger, ktery se jevi jako rozummy clovek, s tim zjevne nic moc delat neplanuje. Zkuste mu svuj blog poslat, jestli se k tomu nejak vyjadri...

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 10. 2011 15:31
Re: A zase se nic nestane

Zdá se mi, že ten Hegr dělá jen takovýho Hurvínka, který stojí v koutě a čeká jak se co vyvine.

Vyhrožování se zalekne, rozkrádačky neřeší, nátlakům lobistů podléhá, te´d chcce výsluhu pro rychlou pomoc .......... prostě ministr na svém místě, který umí jen natahovat ruku pro další peníze. ;-D!!

0 0
možnosti
AH

alex hart

7. 10. 2011 14:53
Je to tak!

Na takovéto hajzloviny odjakživa platilo jen jedno:  fyzická likvidace oněch zlodějů a jejich kumpánů a důsledná konfiskace veškerého jejich majetku i majetku jejich pomahačů.  Vše osttatní je jen a jen neúčinné blbnutí, a pláč na špatném hrobě, což samozřejmě k ničemu nevede.

.

Dokud to našim holibičím povahám nedojde, bude se stále dál náš majetek rozkrádat až do totálního chudobince uprostřed Evropy.

0 0
možnosti
VP

vlastmá

7. 10. 2011 14:22
JEŠTĚ JSEM POŘÁDNĚ NEPOROZUMNĚL TÉ LUMPÁRNĚ.

Jediné co však vím, že za vším je JUDr a MUDr. a pak VZP, Zdá se, že došlo jen k dalšímu tunelu směřujícímu ven do úkrytu. Rád bych věděl, za co vůbec platila VZP a proč.

0 0
možnosti
V

viet

7. 10. 2011 14:00
lumpárna

Už od první myšlenky byl IZIP lumpárnou Ouzkého a Cabrnocha s cílem utrhnout si kus koláče VZP. Věrně tu lumpárnu podporovala Musílková. Švýcarský spolumajitel jen lumpárnu dovádí do dalšíhö stádia dokonalosti. Jsme my to ale trdla hloupá!

0 0
možnosti
LC

jáša

7. 10. 2011 13:42
Paní Šimonová,

poprvé s Vámi zcela bezvýhradně souhlasím, už jenom proto, že si o tom všem myslím v podstatě totéž. Snad s jedinou drobnou výjimkou. Jsem zcela přesvědčen, že za celou transakci stojí Marek Šnajdr a pánové Cabrnoch a Oulický posloužili spíše jako lepší bílí koňové, než společníci.To až, kdyby to náhodou nevyšlo, protože ten tunel je příliš okatý a Šnajdroví do teď všechno vycházelo. Však uvidíme, jak to dopadne.

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 10. 2011 14:59
Re: Paní Šimonová,

Šnajdr, Julínek, Cikrt, nechci jmenovat, ani nikoho s ničím spojovat, jen se chlubím, že znám jejich jména - pro cenzora ;-D JŠ

0 0
možnosti
J

JanHap

7. 10. 2011 12:53
data pacientů

Prodáním citlivých dat do ciziny se jednoznačně jedná o trestný čin, ale to bychom museli žít někde jinde než v Čechách, aby ti vyčuránci byli po zásluze odměněni.

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 10. 2011 15:32
Re: data pacientů

Čert vem data, ale to, že to už několik let dotuje VZP 50 mil  kč / rok, to je k vzteku. !!

0 0
možnosti