Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rájec

27. 9. 2011 20:29
Srovnání?

Srovnávat tímto způsobem nesrovnatelné je umění. Povrchní a bez jakéhokoliv faktu, o výběru kriterií ani nemluvě. Je až neuvěřitelné jak málo k tomu stačí. Z toho pak může vypadnout jen to co vypadlo -  rodit doma je in.

0 0
možnosti

Miflonides

27. 9. 2011 14:26
Gratuluji!

Vážená paní, už vám zase dovolili publikovat? Gratuluji!!!

0 0
možnosti

í-mejlka

27. 9. 2011 13:00
Až jednou

Až jednou nějaký lékař veřejně a nahlas řekne: "Můj kolega je lempl, flákač a neschopný mizera a podrazák" tak svatý Václav na náměstí sklopí kopí na počest toho jediného.

3 0
možnosti

kdo toho více nakecá

27. 9. 2011 13:15
Re: Až jednou

Zde jde ale i o přístup nezávislých soudů, kdy stejnou věc posuzují opravdu diametrálně jinak, dokonce tak, že z toho kouká konkurenční boj a pokus o likvidaci myšlenky domácích porodů v ČR. nejsem příznivkyní domácích porodů, ale vadí mi ta "nezávislost" soudů v ČR. ostatně, tohle snad ani nebude jediný případ "nezávislosti" české justice. JŠ

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.