Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

7. 9. 2011 23:38
Koho chleba jíš,

toho píseň zpívej, je staré české přísloví. Nic nového pod sluncem. Platíme si soudce , a justici obecně ze svých daní, ale mafiáni a korupčníci mají dostatečně nakradeno , aby stát v pohodě přeplatili. A že nemají nizke platy, to si pište. A to mají ještě tu drzost , ti soudci a justice ,neustale brečet , že mají málo.

0 0
možnosti

pěnice

7. 9. 2011 15:35
Dnes má začít seriál podle případů Berdychova gangu.

Už teď vím, ýe se nebudu dívat, protože bych se asi bála zastavit, až mě bude stavět policista dopravní hlídky. Kolik lidí, včetně soudců muselo být zapleteno s mafii, tak si říkám, to snad vybírali policisty z řad zločinců ??? Namátkou vybírám jméno soudce Berka. Kolik zlikvidoval firem, kolik lidí uvrhl do neštěstí. Vždy se chvíli kolem toho mluví a pak ticho po pěšině.

0 0
možnosti

hamry

7. 9. 2011 11:56
Kapitál

Vážená dámo! Proč takový rozbor?Vy jste dosud nepostřehla, že tady všechno a všichni slouží kapitálu?:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.