Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

ortles

10. 7. 2011 8:59
včera jsem byla na veterině

a byl tam pán s pitbulem, co kousnul paní, která chránila svého psa, aby ho nezakousl, a byl tam pán s fouskem, kterého potrhal pitbul.

Pitbul není bojový dle poslanců k lidem, ale ke psům.

Já bych si své psy raději hlídala.Pitové to maj v krvi, rvát se.

0 0
možnosti

mluvčím sám sobě

10. 7. 2011 17:06
Re: včera jsem byla na veterině

Jak se ti psi dostali k těm pitbulům? Můj pes se porval pitbulem u nás na dvorku, když oba byli puštěni navolno. Žádnému se nic nestalo, obě paničky jsme si rozebraly ty svoje andílky a bylo po ftákách, obě jsme na tom měly stejnou vinu. Pokud ale na mého psa vletí navolno puštěný pes, neshodnou se a panička toho cizího útočníka pak remcá, že můj pes ho kousl, nic s takovou osobou neřeším, jen jí připomenu, že podle vyhlášky má mít mazlíčka na vodítku. Já mám psa na vodítku a jsem z obliga, ale kromě toho nelezu se svým psem k pitbulům, kteří se tváří nepřátelsky, nebo je neznám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.