Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyplesk

7. 7. 2011 7:03
Co na něm vidíte?

Moravce nesleduju už roky. Manipuluje, dokonce by se dalo říct, že je v ČR prototypem manipulátora ve stylu popsaném v knize Jak novináři manipulují.

Proto se na jeho pořady nedívám už mnoho let. Takže bych se divil, kdyby zrovna kvůli němu klesla sledovanost.

0 0
možnosti

pyjonýr z tup 009 - 4

4. 7. 2011 19:41
...

Moravec se přestal klanět vládním dementům a to je jeho konec.Oni nechápou,že ty hlouposti které většinou prezentují jsou neobhajitelné.Ale na druhou stranu se jim ještě nesměje do ksichtů i když by mohl.

0 0
možnosti

Aretta

4. 7. 2011 19:28
...

R^

0 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

4. 7. 2011 19:44
Re: ...

dík, spojenče ;-D

0 0
možnosti

ladhela

4. 7. 2011 12:25
čt

by neměla docela zrušit takové pořady jako jsou OVM .na 24 ,by jich mohlo být daleko více .možná VM je už okoukaný  a změna by prospěla ..

0 0
možnosti

petrph

4. 7. 2011 11:57
a komerční televize si bude otvírat ústa?

Mám  spíš dojem, že politické kontroverzní pořady s politickými tématy z komerčních stanic spíš mizí. Takové Občanské judo Nova zrušila před pár měsíci, Na vlastní oči dávno předtím.Né že by to byly nějaké skvosty,ale aspoň se tvářily že politiky trochu otravujou. To už je dávno passé a i komerčky dávno přišly na to že je jednodušší lidem vysílat Šeherezádu a Koření, než ukazovat problémy jak skutečně jsou. Když už nad nimi stejně bdí parlamentem schválené komise které jim hlídají každou vteřinu reklamy a každé vyřčené slovo aby se snad někdo neurazil..

Takže, jestli Moravec na Novu přejde, dopadne stejně jako Kraus na Primě , diváky přetáhne, ale za chvíli si bude nucen zvát do svého pořadu béčkové celebrity a loudit na nich veselé příhody z natáčení...:-(

1 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

4. 7. 2011 12:58
Re: a komerční televize si bude otvírat ústa?

Hmmm, Vy asi máte pravdu, vypadá to tak. JŠ

0 0
možnosti

Glock Mark XVII

4. 7. 2011 11:27
Vaše analýza je založena na předpokladu, že Moravec = sledo-

vanost.

.

Co když ale je ten Váš předpoklad mylný nebo nepřesný (zvýšení sledovanosti  nebude žádné nebo nedosáhne předpokládaných hodnot)? 8-o

0 0
možnosti

zmije rohatá a ušatá

4. 7. 2011 11:31
Re: Vaše analýza je založena na předpokladu, že Moravec = sledo-

Polemizovat se dá, předpoklady sledovanosti se netrefí nikdy, ale Moravec je sledovaný opravdu hodně, i když v poslední době asi méně a méně, neboť padá do tendenčnosti. Přechod na jinou TV by i jemu ohromně prospěl, a tak bych mu to vlastně i přála. JŠ

0 0
možnosti

AA00_multinekulturní_2

4. 7. 2011 11:12
Mám

většinou rád vaše příspěvky, jste moudrá žena. Ale tento, kde je hlavní hrdinou Moravec, nechápu.

   Nepamatujete, jak podkuřoval socanům, speciálně Paroubkovi, že už se pomalu tipovalo, kdy k nim vstoupí do strany ? Teď pro změnu má za skoromanželku ministra spravedlnosti, takže se vítr otočil. Od začátku jeho moderování voleb se v žádném případě už nemůže u nás mluvit o svobodných volbách, kdy on si zve k debatám jen své milce, provádí se různé "průzkumy" na to, kdo má nárok prezentovat své bludy v TV v hlavních vysílacích časech a koho tam naopak nesmíme vidět. Já si, bláhový, myslel, že právě volby jsou od toho, abych se dozvěděl o VŠECH kandidujících stranách, i o těch zdejšímu režimu nepohodlným. Ba naopak. Klidně bych byl pro to, aby vládní strany nedostaly prostor téměř žádný, protože slyšíme jejich názory denodenně a místo nich ostatní. Jasně, Moravec za to nemůže, je jen velmi dobře placenou loutkou. Ale ať si ho zaplatí ze svého Nova a ne my všichni ze svých daní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.