Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

andu

12. 6. 2011 11:41
Dobrý článek

R^. To je téma, které je velmi široké. Patologické, zdánlivě nepochopitelné vztahy se linou celou společností. Tyto příklady jsou jen drsným zlomkem.

0 0
možnosti
DM

Aretta

12. 6. 2011 10:13
Brutální...

, a právě proto R^R^

0 0
možnosti
D

duhacenzor3

9. 6. 2011 18:37
Některé ženy milují

u vrahů tu sílu a odvahu vraždit, čím více tím lépe, malý vrah je lepší, vrah miliónů vzbudí doslova šílenství hromadně plačícíhc žen nad stalinovým, maovým apod. hrobem.Vrah je síla, vrah je náčelník, vrah mne ochrání, vrahovo srdce mi ty ostatní závidí.

Netřeba u těchto slepic hledat rodinnou psychopatologií, jsou opravdu většinou z dobrých poměrů, stejně jako i naprostá většina vrahů a diktátorů. tací prostě jsme. Možná bychom jako druh ani nepřežili, nebýt našich vražedných instinktů, jsme predátoři nevybavení k lovu kořisti, ani k vlastní ochraně před útočníkem, nejbezbranější tvor planety, pokud by platil darwin bez nároku přežít . To je realita.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 6. 2011 14:51
karma a pár facek :-)

pěkné zamyšlení, pěkné téma - proto ta karma. A facka? Ta není pro vás. I když se říká, ženu ani květinou neuhodíš....navrhoval bych, čistě na základě receptu od odborného lékaře pod dohledem psychologa takové ženě naordinovat pár facek jako preventivně léčebný prostředek. Pomohlo by jim to možná víc než 1000 planých slov.

;-D

Ono v každém z nás je v hloubi uložen pěkný kus svinstva, kterého se za jistých okolností jsme schopni dopustit, ale jen totální blbec ho ze sebe loví dobrovolně a ještě s nadšením.;-) Článek se mi líbil. Už jsem se párkrát zamýšlel nad podobným tématem, ale nenašel jsem odpověď, takže díky za ni.R^

0 0
možnosti

jeanetka

9. 6. 2011 15:28
Re: karma a pár facek :-)

dík za pěkný příspěvek, už jsem myslela, že jsem tímto zajímavým tématem nikoho neoslovila, JŠ

0 0
možnosti
AS

Inanna

9. 6. 2011 14:27
---

Jenže ta dívka v článku si několikrát prakticky ověřila, že vztah (ač sexuální, na 1 noc) dokáže navázat. Pracovali s ní psychologové a asi tam v tom bude i něco víc, než nízké sebevědomí - to má spousta žen a nelítá kvůli tomu za vrahama.

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 6. 2011 14:18
odpověď může být jednodušší

Protože zase né všichni muži co vraždí jsou obdivováni a milováni cizími ženami. Spousta těch pachatelů vypadá u rozsudku tak uboze,trapně či hrubě, že by si od nich normální ženská neopřela ani hrábě.

Jenže tu je speciální skupina vraždících psychopatů, u kterých patří schopnost navazovat účelové vztahy, zneužívat city a vzbuzovat empatii přímo k jejich diagnóze..

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.